ZIN társasjátékról

2018. decemberében megszületett – a megálmodott terv kézzel foghatóvá vált!

ZIN társasjáték

Egy társasjáték, mely megérző – képességeinket (jobb agyféltekét) fejleszti önismereti munka közben.

A megérzések, intuíciók hasznossága

A megérzések, intuíciók felfedezése és hasznosítása a mindennapjaink részéve tudnak válni. Segítik életutunkat. Segítenek, hogy lelkünk rezdüléseire egyre érzékenyebbek legyünk. A megérzés, ráérzés egy olyan képesség, mely minden ember veleszületett lehetősége. Vajon mennyire tudjuk ezt kiaknázni?

Az önismeret hasznossága

Az önismeret nem egy elcsépelt fogalom, valóban nagy súlya van az életünkben. Ahhoz képest, hogy megfoghatatlannak és néha szükségtelennek is érezhetjük, igenis hatalmas jelentősége van fejlődésünkben több szinten – lelki, érzelmi, szellemi szinten egyaránt. (Mely végső soron kihat a testre is!)
Számomra egy kulcs. A megoldás.
Az önismereti munka előbb – utóbb meghozza gyümölcsét. Először mélyebbre visz, önmagad belső világába, a tudattalan “bugyraiba”, hogy végül oda emeljen, ahonnan a rálátás olyan szemléletet ad, olyan megvilágításban és aspektusban láttatja önmagadat, környezetedet és a mozgatórugókat, hogy van úgy: nincs több kérdés… Átlátod. Érted. Érzed. Tudod. Már nincs megkérdőjelezés, nem kell magyarázkodni, már nem kell bizonygatni semmit senkinek…
…bárhogy is vagy, bárhol is tartasz, mindig haladsz tovább a saját utadon, fejlődsz, mert mindig van tovább! Újabb kihívások, újabb felismerések várnak rád.

ZIN társasjáték küldetése

A ZIN társasjáték egy konkrét eszköz önmagunk fejlesztésére. Segít felfedezni, tudatosítani képességeinket, és elmélyíteni önismeretünket.

ZIN társasjáték

11 féle feladat vár rád ebben a játékban, de hogy épp mire lépsz és mit kell tenned, ezt a “véletlen” dönti el – dobókocka szerint haladsz. A mezők feladatai segítenek kibontani, körbejárni azt a témát, melyet megfogalmaztál magadnak mikor leültél játszani.

96 kép kártya, 177 szó kártya és 180 üzenet kártya késztet asszociációkra, ébreszt gondolatokat, felismeréseket. A nagyszámú kártyák olyan lehetőséget kínálnak, mellyel sokáig élvezhetjük a változatosságot, és még különösebbek lesznek a “véletlenek”.

A ráhangolódás, nyitottság, asszociációk, megérzések, elgondolkodás, elvonatkoztatás, a fantázia, a szemléletformálás, befelé figyelés, őszinteség mind része a játéknak, mely minden egyes alkalmat egyedivé és sajátossá tesz!

Szeretettel ajánlom:
Czafikné Bakos Laura

Szeretném megrendelni!